bolagsupplysningen

De senaste dagarna har polisen i Malmö och Lund fått in flera anmälningar mot företaget Bolagsupplysningen. – Företaget verkar göra sina utskick i olika vågor och de är väldigt omfattande, det handlar om hundratusentals utskick årligen, säger Per Geijer. Bolagsupplysningen inriktar sig på företag. Henrik Jalkenäs, advokat i Falun, har fått bluffakturor skickade till sig från ett företag som kallar sig "Bolagsupplysningen".Han vill nu varna andra. Mer information om Bolagsupplysningen. protestgeneration.info skickar ut formulär med fel adressuppgifter som de vill att man ska komplettera. Formuläret som ser ut som en enkel adressändring blir istället ett avtal. I det finstilta står det nämligen att man binder upp sig till ett företagsabonnemang.

Bolagsupplysningen Video

Så enkelt utför du ett mirakel - Kalla Fakta (TV4) Här kan man bolagsupplysningen, kritisera och diskutera. Men skribenterna måste också hålla sig till Svensk Handels regler. Pengar Företagare jobbar längre dagar vad göra i new york högre upp i åldrarna än anställda. Men den som fyller i blanketten och skickar in den köper i själva verket en tjänst om att få synas på Bolagsupplysningens sajt. Känner mig så dum. bolagsupplysningen

Bolagsupplysningen - skulle

Har bestridit och polisanmält men det känns verkligen inte bra. Lyckas med sociala medier — här är rätt kanal för just dig. Men den som fyller i blanketten och skickar in den köper i själva verket en tjänst om att få synas på Bolagsupplysningens sajt. Företaget har funnits med på Svensk Handels varningslista i två år, sedan i juli Dessutom används en logotyp som starkt påminner om Försäkringskassans. Ring våra jurister kostnadsfritt när du behöver hjälp med en juridisk fråga!