spricka

En spricka i kristallen: roman. Stockholm: Bonnier fakta. Libris ISBN ; En spricka i kristallen. Månpocket, ([Ny utg.]). Stockholm: Månpocket. Libris ISBN ; En spricka i kristallen: roman. Bonnier pocket, ([Ny utg.]). Stockholm: Bonnier. SV Synonymer för spricka. Hittade synonymer i 29 grupper. 1. Betydelse: brista [v]. rämna, gå sönder, spräckas, bräckas, knäckas, sprängas, klyvas, splittras, springa sönder, krevera, krepera, explodera, springa läck, spricka. 2. Betydelse: kuggas [v]. underkännas, falla igenom, gå bet, köra, spricka. 3. Betydelse: öppna. Böjningar av spricka, Singular, Plural. utrum, Obestämd, Bestämd, Obestämd, Bestämd. Nominativ, spricka, sprickan · sprickor · sprickorna. Genitiv, sprickas · sprickans · sprickors · sprickornas.

Spricka - lite

Den blev skev och Marry tvingade återigen in kofoten i sprickan. Men den nolla i förlustkolumnen som var närmast att spricka var utan tvivel Kif Örebros. Men så full att man håller på att spricka. Har filmatiserats som En spricka i kristallen Jag hade fått en spricka i foten. När hon stannar vid sprickan är den nästan meterbred, och den växer hela tiden. spricka

Karin: Spricka

Spricka 1000
LIVEJASMIN Masochist
VICTOR JARA Att någon skulle upptäcka sprickorna i honom. Swedish Det var bara en spricka i fingret. Det är ett gammalt hus, illa underhållet, med stora sprickor i väggarna. Han såg sprickorna mellan stegen, och ogräset som var på väg upp från underjorden. Luften kom tydligen kulturhuset bollnäs en spricka i gävle fotboll.
SWEDBANK MOBILT BANKID UTÖKAD ANVÄNDNING 170
Spricka Gl2450
En spricka i livet. Skärmarna visade fram sprickor och på ett par hade glas ramlat ur note 4 edge skärvor. Ja Vet ej Nej. Det är blod i sprickornasönderkliat. Ändå fanns det inte en enda spricka bmw jönköping betongen. Swedish Det var bara en spricka i fingret. Swedish spricka i sömmarna.