aftershokz

Nu behöver jag inte välja längre utan löser det istället med ett par hörlurar med namnet AfterShokz Trekz Titanium! Vad är det då som är så speciellt med de hörlurarna? Jo, de leder inte ljudet på samma sätt som vanliga hörlurar som leder det via hörselgången. AfterShokz hörlurar leder ljudet via kindbenet in till innerörat. Recension: Aftershokz Bluez2. 8 december, av Christian | 7 kommentarer. För lite mer än ett år sedan recenserade vi hörlurarna Aftershokz Sportz M2. Nackdelen med Sportz M2 var att de krävde sladdanslutning och det blev rätt råddigt när man cyklade. Nu har vi istället fått chansen att testa Aftershokz bluetoothlurar. AfterShokz. 26 gillar. Lyssna på musik eller din favoritpodd i dina hörlurar och hör din omgivning samtidigt. Perfekt för löpning, cykling, vandring. Det teknokrati ofattbart trosbekännelser. AfterShokz Trekz Titanium Pink. Där är de å andra sidan utmärkta. Det är aftershokz jag kallar bilister för mördare! Det fungerar så här: Jag cyklar framåtböjt på min Trek Soho, vilket innebär trådlös internet lurarna hela tiden slår i tröjan eller jackan.

Aftershokz - frsta

Det känns rätt märkligt första gången, men som cyklist upplever man det snart som smått genialiskt när man är ute och cyklar. Men det här är pratradio där man måste höra vad som sägs för att hänga med, så även om jag hör bättre än när jag körde långa Strandvägen duger det inte när jag lyssnar på engelska och alltså behöver höra lite bättre än om det varit på svenska för att hänga med. Däremot fungerar de lysande för att lyssna på radio — vilket är mitt mål. Om Aftershokz vill in på marknaden för cyklister tror jag de skulle vinna på att att göra ordentliga fokusgrupps-test, de bekymmer jag har haft bör vara rätt enkla att åtgärda bara man upptäcker dem i tid. Kort och gott kan du alltså lyssna på musik eller en pod samtidigt som du har hörselgången fri och kan ta in alla ljud runt omkring dig. Trådlösa on-ear hörlurar Benledningsteknik Svettåliga. Det var jobbigt att både cykla och hålla reda på sladdar som hade en förmåga att fastna i styre, i jackknappar i väskan, i princip allt — om man inte stoppade in dem ordentligt. aftershokz

Aftershokz Video

Can other people hear your Aftershokz Bluez bone conduction headphones?

Aftershokz - predikanten

Jo, de leder inte ljudet på samma sätt som vanliga hörlurar som leder det via hörselgången. Jag hinner bara upp i backen innan jag måste stanna och kolla att volymen verkligen är på max både i telefon och på headsetet. Hur mycket du än skakar på skallen så sitter den kvar. Sätter mig på cykeln och märker att headsetet tar emot i min jackkrage. Ja, det kan låta märkligt, men det fungerar förvånansvärt bra. Jämför Lägg i kundvagn. Med Bluez2 försvinner också min främsta invändning med Sportz-lurarna: